SEO

SEO SM SN en SMF Om beter gevonden te worden 

Door te investeren in SEO, zoekmachine optimalisatie, zal uw website beter gevonden worden op internet door uw doelgroep, maar met SN, sociale netwerken (bv facebook, linkedin, twitter) kunt u nog beter gevonden worden. Daar blijft het natuurlijk niet bij, want alleen uw aanwezigheid op SN heeft nagenoeg geen zin. U moet er actief mee aan de slag. Naast kwalitatief goede informatieve webteksten spelen technische factoren mee die uw plaats in de zoekresultaten van zoekmachines zullen gaan bepalen. Dat is meer technisch werk en is een kosten investering. 

Er bestaan ook functies voor Joomla dat berichten uit SN weergeeft op uw website. Hiermee is het een technisch onderdeel geworden van een SEO strategie. U heeft dan een zgn Social Media Friendly, SMF website. Nog een manier waar uzelf mee aan de slag kunt gaan zijn commerciële advertenties. Dat kan vrij kostbaar zijn. 

Samengevat een aantal aspecten die invloed kunnen hebben op 'het' beter gevonden worden: 

Inhoud, zoekwoorden, combinaties van zoekwoorden, verdiepen in de doelgroep
gebruiksvriendelijke website, ontwerp, aansluiting op de doelgroep
SEO, optimaliseren van de website, structuur, navigatie, interne en externe linking, metadata, snelheid, webhosting
De website regelmatig analyseren met bv Google Analytics en het Webmasterhulpprogramma van Google en de gegevens gebruiken bij het optimaliseren
Actief op SN en SM (youtube), liefst interactief met de eigen website
commerciële advertenties (bv google adwords)