Een website, wat kost dat?

 

Een website laten maken kan zo duur of goedkoop zijn als je zelf wilt. Maar bedenk dat de website je visitekaartje op het web is.

Investeren in een goede website betekent dat deze goed aansluit aan de doelstellingen van je bedrijf. Zo kan de website worden ingezet om marketingdoelen te realiseren.

 

Hieronder een indicatie van de prijs van een website. Al deze websites worden geleverd met het CMS Joomla. Er worden standaard een aantal plugins geïnstalleerd voor bijvoorbeeld de SEO/Zoekmachine optimalisatie, beveiliging, back-up en gebruikers gemak van de site. De prijs is exclusief hosting kosten, aanschaf domeinnaam en excl. 21% btw.

Website S

€300 – €500

Een basic website voor een klein budget. Je hebt keuze uit een aantal kant-en-klare thema’s die aangepast worden aan je huisstijl. De website wordt geleverd met het CMS Joomla en kan je zelf vullen met tekst en afbeeldingen. Om je hierbij te helpen is er een .Inclusief persoonlijke uitleg van het CMS .

Website M

€500 – €1000

Deze website is ideaal voor kleine ondernemingen. Na een gesprek wordt er een selectie thema’s gemaakt waar je uit kan kiezen. De site bestaat uit ongeveer vijf pagina’s, een contactformulier en eventueel een fotogalerie. Je levert de teksten en afbeeldingen aan en de site wordt kant-en-klaar opgeleverd. Je kan daarna zelf de site uitbreiden met meer pagina’s.Inclusief persoonlijke uitleg van het CMS .

Website L

€1000 – €1700

Jouw wensen worden omgezet in een website ontwerp. Deze wordt daarna omgezet in een werkende website. Maximaal 10 pagina’s worden na aanlevering van de content kant-en-klaar opgeleverd. Door middel van Joomla kan je zelf de content van de website veranderen en meerdere pagina’s aanmaken. Inclusief persoonlijke uitleg van het CMS .

   

Website XL

€1700 – €3500

Custom made website op basis van Joomla. Meerdere lay-out voor de pagina’s mogelijk en de mogelijkheid voor Custom post types. Op deze manier kan je bijvoorbeeld portfolio en blogberichten scheiden. Website wordt gevuld met de aangeleverde content. Je krijgt een persoonlijke uitleg over het systeem en het is mogelijk.Inclusief persoonlijke uitleg van het CMS . 

 

 

Mocht u er niet uitkomen, dan kunt u natuurlijk altijd contact opnemen klik hier.