ZZP - Site

ZZP-ers die niet (goed) op internet te vinden zijn met een eigen website, lopen potentiële klanten mis.

Als ZZP-er wilt u dan ook een professionele website, die eenvoudig te onderhouden is en niet te veel tijd en geld kost.Paul Sanders Webdesign heeft de oplossing: ZZP-Site.
U krijgt een website met een onbeperkt aantal pagina's, waar u zelf tekst en bijvoorbeeld foto’s, video's, nieuws, een agenda en contactformulieren kunt plaatsen.

De nieuwste versie kost nu 685 euro excl. BTW. Voor dat bedrag krijgt u een website passend bij de huisstijl.
Daarnaast betaalt u 100 euro excl per jaar voor onderhoud, ontwikkeling en onbeperkte support.

Tablet en Mobiel
De website is zo gemaakt dat het er op een tablet of een telefoon ook prachtig uitziet.
Heeft u een kleiner scherm? Dan wordt de inhoud op een andere manier op de pagina gezet, zodat alles nog heel mooi en goed leesbaar is.

Sociale media
Het is mogelijk om op verschillende pagina's een Twitter blokje te plaatsen. Daarin worden dan automatisch de laatste berichten getoond, of de berichten met een bepaald onderwerp of van een bepaalde afzender.
Je kunt ook een Facebook blokje plaatsen, met automatisch de laatste berichten van een Facebook pagina.

Het is eenvoudig om te linken naar je eigen sociale media: je geeft in het beheersysteem eenmalig je gebruikersnaam op en de iconen verschijnen vanzelf op de goede plek op je website.

Wil je dat jouw bezoekers de inhoud van je website delen? Dat kan heel eenvoudig met de speciale iconen aan de zijkant of onderkant van je website. Met een simpele klik staat jouw inhoud op Facebook, Twitter of andere sociale media.

Extras
U kunt gebruik maken van verschillende gratis opties als veelgestelde vragen, een gastenboek en statistieken.

Beheer
Met het gebruiksvriendelijke content management systeem dat al jaren door vele kleine en grote bedrijven wordt gebruikt, is de complete website eenvoudig te onderhouden, zonder enige technische kennis!
Mocht u er niet uitkomen, dan kunt u natuurlijk altijd contact opnemenKlik hier