MKB-Site

Bedrijven die niet (goed) op internet te vinden zijn met een eigen website, lopen potentiële klanten mis. 

Als ondernemer wilt u dan ook een professionele website, die eenvoudig te onderhouden is en niet te veel tijd en geld kost.Paul sanders Webdesign heeft de oplossing: MKB-Site.
U krijgt een website met een onbeperkt aantal pagina's, waar u zelf tekst en bijvoorbeeld foto’s, video's, nieuws, een agenda en contactformulieren kunt plaatsen.

De nieuwste versie kost nu 685 euro excl. BTW. Voor dat bedrag krijgt u een website passend bij de huisstijl, waarvan we de inhoud en de vormgeving in een persoonlijk gesprek vaststellen.
Daarnaast betaalt u 100 euro excl per jaar voor onderhoud, ontwikkeling en onbeperkte support. 

Tablet en Mobiel
De website is zo gemaakt dat het er op een tablet of een telefoon ook prachtig uitziet.
Heeft u een kleiner scherm? Dan wordt de inhoud op een andere manier op de pagina gezet, zodat alles nog heel mooi en goed leesbaar is.

Sociale media
Het is mogelijk om op verschillende pagina's een Twitter blokje te plaatsen. Daarin worden dan automatisch de laatste berichten getoond, of de berichten met een bepaald onderwerp of van een bepaalde afzender.
Je kunt ook een Facebook blokje plaatsen, met automatisch de laatste berichten van een Facebook pagina.

Het is eenvoudig om te linken naar je eigen sociale media: je geeft in het beheersysteem eenmalig je gebruikersnaam op en de iconen verschijnen vanzelf op de goede plek op je website.

Wil je dat jouw bezoekers de inhoud van je website delen? Dat kan heel eenvoudig met de speciale iconen aan de zijkant of onderkant van je website. Met een simpele klik staat jouw inhoud op Facebook, Twitter of andere sociale media. Of stuur via de website een bericht per email.

Online winkel
Een online winkel is bij de prijs inbegrepen. De complete winkel bevat de mogelijkheid om een account aan te maken zodat de bezoeker makkelijk vaker kan bestellen en de bestel historie kan inzien.
In de winkel is het optioneel mogelijk om te laten betalen met iDEAL. Meer info webshop  Klik hier

Beheer
Met het gebruiksvriendelijke content management systeem dat al jaren door vele kleine en grote bedrijven wordt gebruikt, is de complete website eenvoudig te onderhouden, zonder enige technische kennis!
Mocht u er niet uitkomen, dan kunt u natuurlijk altijd contact opnemen klik hier.